Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/sudurane/public_html/system/library/cache.php on line 27Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/sudurane/public_html/system/library/cache.php on line 27 Origo Tig 3001i, TA23
 
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale
 

Origo Tig 3001i, TA23

Origo Tig 3001i, TA23
Clic pentru mărire
Disponibilitate: Out Of Stock
Model: Origo Tig 3001i
Producător: ESAB

Cerere de oferta

Compania Telefon
Numele dvs. Fax
Oras Email
Observatii
Trimite

Origo™ Tig 3001i, TA23
Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii Tig (Wig) si cu electrozi inveliti (MMA).
Ideal pentru lucrari de confectii metalice industriale, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier.

Caracteristici tehnice Origo™ Tig 3001i

Tensiunea de alimentare 400 V
Frecventa 50 Hz
Siguranta fuzibila 16 A
Curent sudare TIG
la durata activa de 35% 300 A / 22,0 V
la durata activa de 60% 240 A / 19,6 V
la durata activa de 100% 200 A / 18,0 V
Domeniu de reglare curent TIG
4-300 A
Domeniu de reglare curent MMA
16-300 A
Panta ascendenta curent
0-10 s
Panta descendenta curent
0-10 s
Curgere in avans a gazului
0-5 s
Curgere ulterioara a gazului
0-25 s
Frecventa curent pulsat
0,1-2,5 s
Tensiunea de mers in gol 57-67 V
Factor de putere la curent maxim (TIG)
0,65
Eficienta la curent maxim (TIG) 77%
Diametru max. electrod 5 mm
Clasa de protectie IP23
Clasa de utilizare
S
Dimensiuni (LxlxH) 652 x 249 x 423 mm
Greutate 30 kg

Sudare TIG
Pentru sudarea prin procedeul WIG aveti nevoie de un pistolet de sudare WIG cu comanda electrica, un reductor de presiune si o butelie de gaz. Amorsarea arcului se poate face :
- prin atingere (Lift arc), pornind de la un curent de start care asigura protectia varfului electrodului si reduce riscul aparitiei incluziunilor metalice de wolfram.
- cu inalta frecventa (HF), procedeu ce asigura o amorsare usoara si absenta incluziunilor de wolfram.
Se pot suda table de grosimi 1,0 - 5,0 mm din otel carbon si slab aliat, aluminiu, otel inox, cupru, nichel. Este disponibila functia de curent pulsat pentru sudarea tablelor subtiri.

Sudare MMA
Pentru sudarea prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm. Se pot suda materiale din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Panoul TA23 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Create pentru a rezista
Origo™ Tig 3001i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Origo™ Tig 3001i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC
Origo™ Tig 3001i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Origo™ Tig 3001i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de comanda TA23

Panoul de control TA34 contine un display pentru parametrii de sudare, permite selectarea procedeului de sudare (TIG, MMA), regalarea continua a intensitatii curentului de sudare, a pantei de curent si a curgerii gazului. Dispune de posibilitatea de control la distanta. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii sudare WIG

Amorsare
Prin atingere - Lift arc
prin curent de inalta frecventa - HF

Gas pre flow - curgerea in avans a gazului - reglabil
Se regleaza timpul de curgere in avans, asigurand protectia baii de metal topit inca de la inceperea sudarii.

Gas post flow - curgerea ulterioara a gazului - reglabil
Dupa stingerea arcului asigura protectia si racirea baii de metal topit si se impiedica emisia vaporilor nocivi de wolfram

Slope up - panta ascendenta a curentului - reglabil
Se poate regla timpul in care curentul creste de la zero la valoarea nominala pentru a evita aparitia strapungerilor - in special in cazul sudarii tablelor subtiri. Ofera sudorului timpul necesar pt. corectarea pozitionarii.

Slope down - panta descendenta a curentului - reglabil
Se poate regla timpul in care curentul scade de la valoarea nominala la o anumita valoare (zero la actionarea in 2 timpi, sau valoarea de reamorsare la actionarea in 4 timpi). Pe durata descresterii curentului pana la valoarea de final, are loc solidificarea lenta a baii de metal topit, astfel incat sa se evite aparitia defectelor la finalul cordonului (cratere).

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi
Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistolului de sudura Wig. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Functii sudare MMA

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)
La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit
Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit
Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Livrarea include:

  • Pistolet sudare Wig TXH 200 - 4,0 m
  • Cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50
  • Cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 5,0 m si conector OKC 50
  • Cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A
  • Furtun de gaz de 1,5 m cu coliere;

Garantie si service
Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani.
Oferim service in garantie si post-garantie.

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.